Defnemeyra Kızlar merhaba 10 hafta 1 günlük gebeyim banyoyu cifleyeyim derken düştüm yani düşmek de değil aslında diz üstlerimde yerleri cifliyordum bir anda ayaklarım ayrıldı popom ile yere düştüm.sizce bir şey olmuş mudur ilk hamileliğim korkuyorum
BenimKucukYazCicegim Defnemeyra ağrı sancı kanama falan yoksa korkma. Bu arada hamilelikte cif kullanmak zararlı onların kokusu falan bebeğe etki ediyor bir süre kullanma bence, kokusuz deterjanlar kullan.
Tgcgkhn Defnemeyra bende geçen haftalrda bayıldım kafama dikiş atılcak kadar kötü düştüm aklıma bebek dahi gelmedi o kadar güvenli bi yerdeki hiç birşey olmaz kitapta okumuştum 🥰
GamzeUsta Defnemeyra benim temizlik takıntım var hamılelıgımı öğrendiğimde cok sevindim ama temizligi ne yapacagımı cok kafaya takmıştım😃 şükür hala rahatca yapabılıyorum ama doktorum özellikle çamaşır suyu ağır kokulu kimyasalları kullanıyorsan eldıven ve maske takmalısın dedi aşırıya kaçma soluma maske eldiven kullanarak temas et temizliğini yine yap. Şiddetli bir düşüş olmadığı içinde sorun olmaz bence yinede dikkat edin🌸
Defnemeyra BenimKucukYazCicegim bak bunu bilmiyordum🥲 çok sık kullanmıyorum zaten ama teşekkür ediyorum
CayGetireyimMi BenimKucukYazCicegim siz ne kullanıyorsunuz wc twmizliginde falan ben camasir suyu kullanmadan rahat edemiyorum🙄 BenimKucukYazCicegim
BenimKucukYazCicegim Defnemeyra kullanma canım Domestos cif falan eve bile alma. Hafif kokusuz deterjanlar oluyor ya onlardan kullan bir müddet Sonuçta lavabonun beyazlığı önemli değil bebeğin sağlığı önemli💕🙂