Ebruoztrk__ Merhaba kızlar gogus pompasi almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız ürünleri paylasirmisiniz ve elektrikli gogus pompasimi yoksa el pompasimi daha kullanışlı
Mervetnl Ebruoztrk__ ben henüz kullanmadım ama lansinoh aldım tekli olandan ebebekte indirimdeydi. Kullanmak nasip olur mu bilmiyorum sütüm olacak mı olmayacak mı ama kullanan herkes acayip memnundu 🤷🏻♀️
walkimdet Ebruoztrk__ ben lansinoh un manuel pompasını kullanıyorum süt sağmak için değil de bebeğim emerken diğer memedekini boşa akıtmasın diye. Ama çekimi iyi memnunum ben
Edafmo Ebruoztrk__ elektrikli kesinlikle çok kullanışlı. Ben lansinoh tekli kullanıyorum şuan kızım küvözde ona süt götürüyorum. Sağdıkça sütüm de arttı, hemde daha az enerji sarf ediyorum çekim gücü de çok güzel
Mucizemol1 Ben lansinoh elektirikli almistim kullanisliydi ,phlipsden memnun kalanda cok manuel olanlari bilmiyorum
Mervetnl Pengu valla takip edin e bebeği ay sonuna kadar indrimler var. Birde babymall da sanırım indirim var
gecekusuanne Kiwi aldim ilk hamileliğimde de ondan kullanmistim kuzenimden odunc alip memnun kalinca simdi aynisindan aldim yine