Sibel_72 kubiko__ sana tavsıyem bır hafta daha bekle erken gıdıp üzülme bu haftalarda bazen kese gözükür bazen gözükmez en sağlıklısı 7. Haftada gitmek biliyor insan sanırsınız oluyor ama olumsuz şeyler duymak inan daha can sıkıcı bak ben resmen herşeyi kıyaslıyorum ;(
kubiko__ Sibel_72 benim ilk gebeliğim düşük olmuştu o yüzden doktor 17 şubatta gel dedi sürekli kontrol halinde ilerliyoruz betayada çok sık bakılıyor. Cuma hemen görünmeye bilir bu hazırlıklıyım ertelemeyeyim diye düşünüyorum sonra birşey olur keşke gitseydim diye üzülürüm
Sibel_72 kubiko__ daha önce düşük yaptınıgınızı bilmiyordum o halde ne kadar erken giderseniz o kadar iyi korkulacak bir şey yok muayene olmadan önce bol idrarın gelsin rabbim gönlüne göre versin
Ozge111 kubiko__ dualarınıza çok ihtiyacım var bu benim 4. Gebeliğim 1 kimyasal 2 kezde kürtaj oldum 🥺
Ozge111 kubiko__ doktordan geliyorum kalp atışını dinletmedi doktor ama gösterdi çok küçük dibletmicem dedi herşey normal miş oksapar 4000 başladı
NisanCD 5+2 de keseyi gördüm bende ama henüz bebek göremedik haftaya gelmemi söyledi doktorum. ama geçte görülebilir benim son adet tarihime göre geç döllenme olmuş. sizinde o şekilde olabilir.
kubiko__ Ozge111 Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı bir şekilde güzel geçer hamileliğin sıkma sen canını hiçbirşeye güzel düşün kucağına aldığın günü düşün tutun o düşünceye canım
Ozoooo kubiko__ bencede iki hafta daha bekle hem bebeği hem kalp atışını hem keseyi görürsünüz daha erken ben o zaman gitmiştim keseyi görememiştim moralım bozulmuştu