hirahamza65 Kızlar sabahtan beri karnımın altında bir ağrı oluşuyor eğilince karnım ağrıyor hastane bize uzak kaşıklarımda da hafif adet olacakmış gibi sancı oluyor doğum belirtisimi lütfen cevap yazın
meliha_ozen55 hirahamza65 doğum sancısı belinden bacaklarına karnına yayılan bir ağrı canım yalancı sancı olabilir uzan biraz dinlen bende 37+3teyim çok ayakta kalınca rahatsız oluyorum
tubi94 hirahamza65 aynı haftadayız benimde sık sık oluyor canım düzensizse duşa gir dinlen geçiyor genelde . Doğum sansıcısını anlarsınız geçmez diyor herkes
Meko hirahamza65 bende aynısını yaşıyorum 37+5 benimde hastaneye gittim sancım çıkmadı ama 2 cm açıklık varmış çok ağrım var doğum olur mu acaba
busraaslan Ben de 37+2 çok ağrılarım var bugün adet ağrısı gibi sırtımdan ağrıyor ama 5 dk ağrıyıp geçmiyor gün boyu ağrıyor kasıklarımda da ağrı var nstde sancı çıkmadı ne ağrısı bu böyle anlayamadım ağladım resmen 😢 böyle yaşayan var mı acaba
Ahsenbk busraaslan benim de 35.haftadan beri var şuan 36+4 teyim ara ara regl olcakmışım gibi ağrı hissediyorum doktor normal dedi. Doğum yaklaştığı içinmiş
busraaslan Ahsenbk ben de 36ya girdiğimden beri çekiyorum gün boyu ağrıttığı için çok rahatsız ediyor. Doğum zamanı yapılan hareketleri yapıyorum ağrısı azalıyor o yüzden korktum biraz sancı mı diye ama nstde yok bişey 🤷🏼♀️
Cnsly hirahamza65 37 artı 5iz ayni durum var bebek asagida ve sezeryan icin bekliyprum dusa gir eger 5 dakikqda 1 agrin vurursa gideblrsin
busraaslan hirahamza65 göründüm canım normal bu ağrıları çekceksin doğum zamanın geliyor artık dedi 🤷🏼♀️