Hllykstp Ben 3 tane 0-1 aldım hemen giyinsin diye 7-8 tane 1-3 şimdide 3-6 almaya başladım biraz hastane çıkışı almadım bitane a101 den aldm 5 li bulunsun diye o da zaten 3 aya kadar olur
Hllty BenimKucukYazCicegim canım ben yeni doğan o kadar az aldım ki 0-3 ay ve 3-6 ay aldım bence yenidoğan çok alma çok hızlı küçülüyor özellikle patikli olan tulumlar. Arkadaşım yeni doğum yaptı 3900 doğdu görsen bebek 3 aylık gibi duruyor yani yeni doğan kıyafet nasıl olsun o bebeğe 😁 o yüzden mevsimini hesapla hangi ay hangi mevsime geliyor bilinçli alışveriş yap. Mesela günde ortalama kaç çift üst gerek vs diye ben bunları hep hesaplayıp alışveriş yaptım
Edda28 BenimKucukYazCicegim canım sana tavsiyem 3. Gebeliğim bu hepsinde ayrı tecrübe edindim 🥰bence hastane için 5 Li takım alınmalı 10 lu çok gereksiz . Sonrasında ise asla hepsini 03 alma pişman olursun giyeceğiz en fazla 20 gün çünkü çok çabuk kilo alıyorlar sığmıyorlar 😀 bence 3 takım 03 yeterli geri kalanı 3/6 aylık al valla bana dua edersin bu kadar net söylüyorum 🥰
Tugcecv BenimKucukYazCicegim ikisinden de al hem yenidoğan al hem bir kac tane de 0-3 ay al. Ben 3-6 ay bile aldım bir kaç tane
walkimdet BenimKucukYazCicegim daha 10 günlük bir anne olarak, herşeyini 03 ay almıştım o kadar pişmanım ki. 01 ay sadecw 2 takım almıştım yıka yıka aynı şeyleri giydiriyorum. Yetmiyor haliyle bebeğim de çok küçük büyümesini bekliyorum ama bende bi 5 takım 01 bi 5 takım da 03 yeterli gelir gibi bence.
Sevilayms walkimdet 0-3 ay dedıgınız 1-3 ay ile aynı sey mi acaba Lcw den bakıyorum mesela , 0-3 ay hiç çıkmıyor