FatmaZehraankayaEkici Gulsahhhhh evet biz eşimle müptelasiyiz hemde çok faydalı hem bebeğe hem anneye. İşkembe çorbası da çok tavsiye ediliyor iliklere vücuda çok faydalı ımmm nefis 😊
ftmaozdmr Gulsahhhhh evet bende çok severim merak edip sormuştum doktoruma sakatat önermiyorum dedi ve hiç yemedim 😊
Gulsahhhhh FatmaZehraankayaEkici önceki doktorum temiz yerde içiyorsan sıkıntı yok ama emin ol temiz olduğundan dedi iyi yerlerde içiyorum mesela kınacı ama temiz mi nasıl emin olayım🤷🏻♀️
FatmaZehraankayaEkici Gulsahhhhh şüphen varsa içme. Ben şifa niyetine içiyorum hamilelik den itibaren. Her tahlilim normal ve güzel çok şükür. Son 15 gun kaldı doğuma. kan ilacı bile gerekmedi saglikliyiz yani bebeğim le 😊
balinannesi20 Gulsahhhhh ayy ben çok içtim ama annem yaptı kendi elleriyle temiz yani 🙇🏻♀️ Doktorumda yeme demedi 🤷🏻♀️
She Aslında bende ne yalan söyliyim korka korka içtim. Doktorum da önermiyoruz demesine ragmen içtim. Sonuçta temiz Bi yerde de yapılsa sakatat içmemek gerek diye düşünüyorum.