anneolmak4 Kızlar devlette bu hafta detaylıya gitmeyi düşünüyorum da sırasını gidip normal polikinlikten mi almam gerekiyor
Minik_annee anneolmak4 İstanbulda iseniz eğer bildiğim kadarıyla doktorunuz yönlendiriyor onalrin bilgisayarına öyle dusuyorsunuz
Tubatgn anneolmak4 Önce kadın doğumdan randevu alacaksınız onlar yönlendirecek 24.haftaya kadar süreniz var bilginiz olsun ve hemen randevu açılmıyor
elayaz_ anneolmak4 nerden yazıyorsunuz bilmiyorum ama Ankara için önce kadın doğum doktorundan muane oluyorsunuz o sisteme giriş yapıyor ondan sonra sıra alıyorsunuz
anneolmak4 Minik_annee hayır istanbulda değilim ama tüm devletlerde aynı şekilde ilerlemiyor mudur zaten
anneolmak4 çok teşekkür ederiö Tubatgn teşekkür ederim polikinlikte direk detaylı ultrason istiyorum dediğimde sıra veriliyor mu
Senaykork anneolmak4 hayır Ankara’da 13 haftadan istem atılıp randevu alınması gerekiyor Suriyeli uruyenlerden hiçbir hastanede randevu yok özele gidicem mesela
Senaykork anneolmak4 önce kadın doğumdan randevu alıp muayene olup radyolojiye istem atmasi gerekiyor doktorun