esraaa34 Arkadaşlar merhaba happy mom uygulamasında bebeğim 9+5 görünüyor. Ama doktor 9+1 le uyumlu dedi. O an soramadım bu bir sorun mu yoksa uygulama yanilabiliyor mu bilgisi olan başına gelen var mı ?
Tubatgn esraaa34 Uygulama son adetinize göre hesaplar normalde gebelikler son adet göre hesaplanır zaten. Ultrasonda farklılık ilk başlarda oluyor sonra hatasını yakalıyor
hulyaakgn34- esraaa34 hayır bi sorun değil uygulama son adet tarihinizi baz alır doktor ultrasonuda bebeğin ölçümlerine göre haftasını çıkarır ilk haftalarda bi iki gün oynama yapar ilerleyen haftalarda normale döner eğer dönmez se de doktor yine adet tarihine göre değil sata göre ilerler yani ultrasona göre ama doğum planı adet tarihine göre yapılır
nidosh esraaa34 benim de 6 hastalıkken aynı böyle fark vardı sonra 11 de 4 gün ileri geçti şimdi tam gününde yani dönem dönem olur böyle. 1-2 haftaya kadar tolere edilebilir diye biliyorum. 4 gün sorun değil sadece hatalı ölçmeyle bile olabilecek ufak bir fark.
lerem_merel esraaa34 benim de uygulamaya göre 9+1 ama ultrasonda 8+3 bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum 🤲🏻🤷🏼♀️
esraaa34 Teşekkür ederim arkadaşlar. Doktoruma sordum sonuç göstermeye gittiğimde. Uygulamada son adet tarihinize Göre olan doğrudur. Ben burda tahmini söylüyorum uygulamanin gününe göre kontrole gelin dedi. Hepinizin içi rahat olsun bilginiz olsun 🙏💘
miniyo esraaa34 Uygulama doğru söylüyor ben 3 hafta önce doktora gittğimde bana 9+2 demişti halbuki 12. Haftamdaydım uygulamaya göre . İnatlaştık doktorla biraz daha sonra neyse bir bildiği vardır dedim .aynı gün perinatoloji randevu verdi bana . Gen Salı günü perinatoloji ye gittim nasıl bu kadar geç kalırsın dedi şok oldum 15. Haftama girmişim meğer …