1Mavimavi bluemom_ açık Yani artık üstüne yapıştırılan su geçirmez bandajın çıkması lazım Hoş doktorunuz bilgilendirmedi mi bu konuda İsterseniz önce bir danışın öyle hareket edin
Paramedik16 bluemom_ beni doktorum 10.gün kontrole çağırmıştı o zaman çıkarmıştı kendi canım şey geçirmez bandı
Dark bluemom_ açık kalır, yani normaldeki gibi kıyafet ile. Ekstra biseye gerek yok. Hava alınca daha çabuk iyileşiyor Duştan sonra nemli bırakmayın yeter. Bana eve gidince duş alıp bandı çıkar sonra normal devam et demisti
SezginsSerap bluemom_ ben ilk hamileliğimde doğumdan sonraki 5. Gün pansumana gittim o gün bantı çıkardılar ve açık kaldı o gün ve ertesi gün duş almadım sonraki gün duş aldım. Şu an ikinci hamileliğim ve bunda da aynı olacak kısmetse bilgilendirme formunda yine aynı bilgiler yazıyor.
Melisasak145 bluemom_ ben 3 gün duşa girdim kendim çıkardım 10 gün falan o bantı çıkarmazsan yara asla iyileşmez ben hep açık gezdim duştan sonra kurula bol şeyler giyki biran önce kapansın kapalı kaldıkça iyileşme süresi gecikiyor