Buraya bende yazmak için baya bekledim 😍 ve çok şükür nasip oldu 05.02.2023💙 oğlumu
37+1 de suyumun gelmesiyle doğum yaptım
Normal randevumun olduğu için nst girmiştim nst bebek sancılı çıkmıştı zaten suyu da azalmıştı doktor 3 günde bir çağırıyordu o günde bugün seni doğurtabiliriz akşam 5 gibi gel dedi 1 cm açılmam vardı 5 de tekrar nst geldiğimde sancılar düzelmişti tekrar 12 de çağırdı gece
Ve akşam 10 da suyumun gelmesiyle hastaneye gittiğimde 3cm açılmam vardı doktor merdiven çık in yürü dedi 1 saat öyle yaptım sonrasında 6 cm olmuştu ve sıcak duş aldırıp plateste zıplamam gerektiğini söyledi doktorum öyle yaptım ve rahim yumuşasın diye serum verdiler ve bana büyük tuvaletin gelmiş gibi hissedersen hemen söyle dedi o an evet geldi dedim ve hemen çatal masaya yatırdılar 3 kez ıkınmamla doğdu nefesimmmm🥰🙏🏻 sadece 3 tane dikişim oldu 🙏🏻
Hatta okadar güzel geçti ki doktor dikiş atarken ben eşimi arayıp gel doğdu demiştim doktor okadar şaşırdı ki 21 yaşında olmana rağmen ilk defa böyle doğum gördüm dedi suni sancısız kendi sancımla doğum nasip oldu inşallah sizlere de olur 🥰🙏🏻😍😍🥰