Bebeğim 1 aylık oldu ve ben daha yeni yazabiliyorum doğum hikayemi😅 birbirimize alışma süreci vs derkenn sonunda artık 1 aylık olduk. 40 haftaya doğru gidiyorduk pazartesi günü kontrole gitmiştim muayene vs oldum doktorum artık perşembeye kadar gelmezse biz suni sancıyla doğumu başlatacağız dedi beni tabi bir heyecan bastı oğluşuma kavuşacağım sonunda diye bir yandan da suni sancıdan korkuyorum kendi ağrından sancından daha kötü diyenler vs vardı diye 3 gün boyunca yemediğim hurmalar kalmadı merdiven inip çıktım sürekli yürüyüş yaptım eşimle akşamları dışarıda gelmesi için hersey resmen.. maalesef kendi sancılarım gelmedi ve hastaneye perşembe günü geldi çattı gittim. Sabah 7.30 da gidip yatış yaptım doktorum alttan açıklık muayenesi yaptı 0 açıklık vardı hiç açılma olmamış bile kendisi 1 cm kadar açıklık yaptı ve inanılmaz acıdı 🥺 odama çıktım sonra orada kan vs aldılar hemşireler giyindim sonra artık başladı burada yolculuğumuz 🥹 suni sancı hap şeklinde alttan attılar 3 saatte bir kontrole geldiler aciklik için ilk attıklarında kasiklarimda bi sızlama hissettim akşam 5 falan oldu hala bende çok hafif ağrılar vardı kasiklarimda ve sadece yarım santim açılmam olmuştu sabahtan beri bu sürede 4 suni sanci falan atıldı alttan muayene ettikleri zaman artık çok acıyordu ve sinirleniyodum açılma da hiç olmayınca aglayasim geliyodu yani sonra saat 9 oldu o süre zarfında 2 suni sanci daha atılmıştı toplam 6 tane sancılar tavan 100 e çıkmıştı ama ben hissetmiyordum çok bisey iyiydim oturuyordum herkes şaşırıyordu nasıl hissetmiyorsun çok şiddetli geliyor diye hemşireler flan bu arada kala 1 buçuk santim açılmam vardı hala sonra doktorum geldi iyiysen yarın öğlene kadar normal doğumu bekleriz dedi bende tamam dedim çünkü başından beri normal doğum istiyordum sancılar böyle bel ağrısı gibiyse dayanırım dedim neyse doktorum gitti uzandim yerime yarım saate sancılarım aşırı aşırı derecede belime vurmaya başladı anneme eşime hep sırtımı ovalattirdim birazda olsa rahatlatıyordu gitgide dahada şiddetlendi ben dayanamıyorum Allahım dedim yani en sonunda ellerim ayaklarım buz oldu ağrıdan titremeye başladım acıdan dolayı 🥺 ebe geldi açıklık muayenesi için kaç cm açılma var dedim hala aynı 1 buçuk dedi doktorumu arayın gelsin o zaman ben dayanamıyorum artık titremeye başladım acıdan sezaryana alın beni dedim oda son kararinmi vs diye sordu evet dedim eşime de onay verdirtti doktorum bir saate geldi o sırada beni hazırladılar sonda taktılar odada doktorum geldi oğlum dahada karnımın üstüne doğru kaldırıyordu kendini asagi inmeye niyeti yoktu 😂 doktorum şimdi çıkarıcam ben şimdi seni görürsün dedi ben hala ağrı çekiyorum tabi o sırada hemen sezaryan için ameliyathaneye aldılar anestezi doktoru belimden iğne yaptı kendini kambur yap diyip o hiç can acıtmadı ama inanın 🥰 iğneden sonra ayaklarıma bir sıcaklık karıncalanma geldi ve 5 dk içerisinde komple artık bisey hissetmiyordum ben doktorumla konuşuyordum basladinizmi dedim bebek çıkıyor bile dedi vee 23:40 da mis kokulumun ağlama sesini duydum anında gözlerim doldu çok güzel bir andı 🥹❤️ yazarken bile duygulanıyorum Allahım herkese bu anı nasip etsin inşallah 🙏 doktorum getirdi sonra öptüm bebeğimi sesimi duyunca ağlaması kesildi inanamadım gözlerime gerçekten bu benim bebegimmi karnımda aylardır duran diye 🥹Allah’a şükrettim o an ❤️ sonra bebeğimi giydirdi ebe götürüp ben de dikiliyordum o sıra bi yarım saate de ben odaya çıktım herkes bebeğin başında toplanmış tabi duygu şelalesi her yer 🥹geldiğim gibi hemen sütüm geldi emzirdim çok güzel emiyordu bebeğim 4 5 saate benim uyuşukluğum geçti ilk yürütme için geldiler ilk ayağa kalkış gerçekten çok acılı ve zor ama yürüdükçe açılıyorsunuz ben 2.haftada toparlandım tamamen ilk hafta biraz zorluyor sizi ama olsun gayret edin bebeğiniz için herseye rağmen bebeğime kavuştuğum yinede çok güzel anlarım oldu Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah onun o mis kokusu inanın herseye değer yaşadığınız bütün anları unutuyorsunuz bir anda 🥹🙏❤️🥰uzun oldu biraz hakkınızı helal edin kızlar