Deletedmom_116 Alimenur Ahahah ben valla unutmuşum heyecanı geç Ta bı ay önce randevu alınca galiba Sinrili sınırlı iki elinide yumruk yapiyodu beni rahat bırakın der gibiyanaklari tombik tombik 😂Haftasına göre kilosu az fazla Sanır Tosunumun
Deletedmom_116 Alimenur Cok duygusal bişey ya Ben ağlamamak içinzof tutum kendimi doktor güldürmeye çalıştı hep 😃Bı an önce yarın olsunda bebisimi gör inşallah 🥰
Alimenur Deletedmom_116 kız valla normal kontrolde bile bi değişik oluyorum bu sefer iyicw heyecanlanırım şuan konuşurken bile kıpır kıpır oluyo inşallah yarında görürüm içerde hareket ettiğini
artikbiranneyim atlasinannesi_ ayy portakal seven bir bebiş dahaa. Portakala niye böyleler ya her gün canım istiyor resmen ve yiyince kıpır kıpır 😄
Alimenur Deletedmom_116 ya şey zaten geçenki kontrolümde vermişti detaylı randevusunu o şekilde Bide yeni uyandığımda falan o da baya vuruyo sabahları genelde uyumuyor ama aç olunca veya yemeği yedikten hemen sonra falan inşallah o sırada da uyanık olur
Huzurum11 Deletedmom_116 ayyy maşallah nasıl güldürdünüz beni. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. "🧿🌺
Deletedmom_116 Alimenur Dojtora bide bebeğinin duruşuna pozisyonuna bağlı benimki 20 25 dk falan sürdü sanırım bebeğin poziyonu iyiydi bı yüzünü zor gösterdi orda zorlandı doktor . Yoksa bebek poziyonu iyiyse doktor Teker teker inceliveriyo ugrasmadan
Alimenur Deletedmom_116 aa iyi o zmn bu zaman kadar doktor kontrolünde hiç kendini saklamadı usg görüntülerinde bile öyle İnşallah yarında öyle olur yüzünü de göstersin güzel güzel bakıyım inşallah
Deletedmom_116 Kahyaasena Maşallah maşallah ♥️♥️Benimki 507 gram çıktı şükür minyon tipli bir bebiş 🙈sağlıklı olsun premsesjniz