Onmer3538 Kızlar 21 haftalık hamileyim şu ana kadar 6 kilo almışım. İlk gebeliğin pamdemiye denk geldiği için 30 kilo almıştım.simdi aynısı olacak diye korkuyorum.sizler kaç kilo aldiniz.
Daisy0000 Onmer3538 Bende 21hafta 6 kg ..Açken midem bulanıyor başım dönüyor ,o yüzden devamlı yeme halindeyim,hızlı aldım malesef :( Kaç kg ile hamile kaldınız
gzl_2320 Onmer3538 bence birazda yapısal canım bazısı 21. Haftada 1 ve ya 2 kilo alıyor bazısı 5-6-7 veya daha fazla. Yengem 24 haftalık 10 kilo aldı ben 25+6 yım 6.5 kilo aldım
Nursaygi Onmer3538 25 hafta 5 kilo aldım inşallah doğuma kadar 5 daha alırımda 10 kiloyla kapatırım bu süreci 😬😬
Arzerskn Haftaya girdim bugün geçen hafta kontrolüm vardı 2 kilo almıştım 1 i geri vermişim🤦♀️ ekmek tüketmiyorum dışardan yemiyorum ara öğünlerimi atlamıyorum bi oturuşta tıka basa yemiyorum az az sık sık ve bol su tüketiyorum hareket çok önemli iki kızımda hem yürüdüm hem de yüzdüm bunda da şuan yürüşlere devam ediyprum yüzme için de bir ay sonra bakıcam doğumu aşırı kolaylaştırıyor. Diğer gebeliklerimde yemek olayını aşırı abartmıştım ce ikisi de de 30 a yakın kilo aldım bunda biraz daha bilinçli yiyprum sebze meyve kuru yemişim sabah kahvaltım et balık tüketimi hepsi dengeli olunca sıkıntı olmuyor ben iki canlıyım diyip abartmamak lazımmış😂