Gizmih Ben gidiyorum , şuana kadar sıkıntı yaşamadım memnunum anlayışlı açıklayıcı tatlı dilli Bi doktor Efezeynep
Gizmih Efezeynep ben 3. Doktor olarak gittim harun beye gittiğim iki doktor araştırmalarıma göre çok iyi denilen doktorlardı ama ben memnun kalmadım kötü doktarlardır demiyorum ama biraz kanın ısınması lazım . Gittiğimiz ilk muayene de kartını verdi bana göre buda bir artıydı bugün kontrolüm var gidicem bakalım bende belki denk geliriz😊
Efezeynep Gizmih Gizmih Bende neşe hanıma gidiyodum dogum sigortası anlaşması bitmiş oyuzden Harun beyi tercıh ettım yoksa neşe hanım harika biri ama bakalım Harun bey inşlh öyledir ☺️İnşlh denk geliriz🙏
Efezeynep Gizmih acıkcası çok kalmadım dogru düzgün açıklama yapmadı bakmadı neşe hanım gibi degıl di…
Serayk1 Net cevaplar veren bir doktor. Çok ilgili ben doktor bey hastane değiştirdiği için doktorumu değiştirmek durumunda kaldım ama son muayeneye kadar çok ilgiliydi WhatsApptan mesaj attığınız da çok rahat cevap alabildiğiniz bir doktor.
Efezeynep Serayk1 doktoru kötülemiyorum zaten herkesin içine sinen bi doktor olması lazım bana çok ilgili gelmedı size gelmiş olblr ama bi neşe hanım gibi degıldi herseyı detayli anlatmıyo çok bakmadı bebeğime kalp atışını bile dinlemedi ?