Asliormanci Kızlar 34+2 haftalık hamileyim 38+3 gibi alacak doktorum 4 gaftam var sayılır ben tam 15 kilo aldım sizce kac kilo daha alırım tam 4 haftada
Halimbey Asliormanci ilk gebeligimde toplam 20 kilo aldım bu gebeligimde 15 kilo almışım 34. Haftadayım. Vücudum kilo tutmuyor en azından ondan kaynaklı rahatım. Ama bir 3 kilo falan daha alırsınız gibime geliyor
___ozlm___ Sezaryen mi olacak. Ben çok kilo almıştım ilkinde bu gebeliğimde kontrollü ilerlemeye çalışıyorum.
Asliormanci ___ozlm___ sezeryan olacak hiç dikkat etmedim ben canım ne istersr saat kac olursa olsun yedim ama 15 den sonrasını biraz zor vereceğim gibime geliyor son 4 haftam kaldı hiç almasam çok güzel olur da sanki 4 kilo daha alırmışım gibime geliyor
Asliormanci ___ozlm___ sezeryan doğumla kac kilo gider sizce kan su bebek falan toplam 7 8 kilo gider mi
Halimbey Asliormanci daha fazlası olmaz gibime geliyor zaten doğumdan sonra 6 7 kilosu gidiyor çok korkutmasın seni kilo bebeğini düşün boş veeer
eliftugba Asliormanci o kadar ağırlaşmış hissediyorum ki panda gibi sağa sola yalpalayarak yürüyorum resmen 🥲