Tugce-12 Kızlar 6.haftamda doktora gittim kalp atışı duyamadık moralim bozuldu 1 hafta bekleyelim dedi doktor sizler kaçıncı haftalarda öğrendiniz
Annesininbali_05 Tugce-12 acele etme canım bende 6 haftada gitmiştim bebek kesede bile gözükmüyordu 1 hafta sonra gittim hem kalp atışıni duydum hemde bebeği gördük
Tugce-12 323832 evet biraz tedirgin oldum ama kendimi motive etmeye çalışıyorum İnşaAllah hayırlısıyla duyarız🤲🏻
Tugce-12 Hruu 16 aralık son adet tarihim fakat 3 ocakta beta hcg baktırmıştım hamilelik yoktu sanırım 1 2 hafta geç döllenme oluyor
Tugce-12 Annesininbali_05 Allah razı olsun kuzum desteğin için vallahi çok canım acıyor kaç gündür çok istemiştik çok sevinmiştik Rabbim hayılrısıyla canlandığınıda duymayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Annesininbali_05 Tugce-12 sendende Allah razı olsun canimm bende 7 +3 te falan duydum onun için 1 yada 2 haftada olsa Rabbim en kısa zamanda güzel haberler duymani nasip etsin inşallah
catandgirlmom Tugce-12 7+5 te duydum 1 hafta geç döllenme yaşamışız, canınızı sıkmayın hiç iyi düşünün bende gittim bebek vs olmayan keseyi görünce o kadar korkmuştum ki.. çok şükür 25 hafta oldu ❤️ Sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler hepimize inşallah 🌸
Tugce-12 catandgirlmom Allah razı olsun güzel yüreğinize sağlık bende çok kötü oldum kimsenin yanında gözyaşı dökemedim hastanenin tuvaletinde ağladım Rabbim Hayırlısıyla İnşaAllah bizide sizin gibi sevindirir canım çok teşekkür ediyorum 🥰🤲🏻