emineylmz5 MeltemNermin sizce özgül hanım mi Burcu hanım mi ? Normal doğuma ikisi girdiği için ikisinden birisini seçmek istiyorum. Burcu hanımın telefon numarasını vermediğini duymustum
sinemkra Ozgee123 hayır gerektiği kadarını yapıyor açıklaması yetiyor zaten cep numarasını da vermişti muayene en son 350 tl idi
emineylmz5 Ozgee123 Çorum Özel de erkek doktorlar norm doğuma girmiyor. Kadınların girdiğini duymuştum. Ne kadar saçma değil mi doğum parası verip doktorun doğuma gelmemesi
emineylmz5 emineylmz5 bende Sabri beyi i Ozgee123 bende Sabri beyi istiyordum ama normal doğuma girmiyor. O yüzden başka tercih etmek lazım
MeltemNermin Ozgee123 benim riskli gebelik olduğu için başka şehirde yapmıştım ama doğumu. Doğum yaptırıyorlar diye biliyorum yine de emin olmak için hastaneye sorabilirsiniz.
Ozgee123 emineylmz5 ben en iyisi ankarada doğum yapıyım burdaki doktorların doğuma girmiycekse bi anlamı yok gitmemin
Zumra_elif61 Ozgee123 burcu Hanım bizim gelini korkuttu yok neymiş bebeğin kafası büyükmüş kg muymuş falan normal olmaz demiş direk kesti sezeryan yaptı bebek 3.400 kg idi yani zayıf kafada normal di
aysuzman @Tubican şuan 21. Haftadayım, yani herhangi bir sıkıntı çıkmazsa normal doğum düşünüyorum, ama tabi bebek ters olur vs gibi bi durum olursa mecbur sezeryan olur