MMucizemibeklerkenn Kızlar transferden sonra kaçıncı gün test yaptınız?meraktan erkenden yapan varmı,ben nasıl dayanacağım bilmiyorum yaaa😂😅
Nazindirellaa MMucizemibeklerkenn MMucizemibeklerkenn 8. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı her gün tekrarladım günden güne netleşti:) Ama tabiki kaçıncı gün embriyosu olduğu çok önemli. Benimki 5.gündü. Mesela 3.gün embriyoları daha geç tutunabiliyormuş
merve211 MMucizemibeklerkenn öncellikle hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın benim 3.gun embriyosuydu o yüzden bekledim 10. Gün kan verdim evde test yapmadım hiç çünkü 3 gün bazen geç tutunabiliyor bu süreçte ki en önemli şeyde moral olduğu için moral bozmamak için yapmamak en iyisi
Ayseeeenn MMucizemibeklerkenn canim hic korkma ne gelirse allahtan benim pozitif şuan tranferin 12.günü ama kahverengi kanamam var beta baktilar sonucu doktorum arayip.soylicek herşey olabiliyor yani zaten tup bebek başlı başına zor bi süreç allah hepimize yardim etsin
merve211 MMucizemibeklerkenn evet canm elhamdülillah 36 haftalık hamileyim ilk denememdi tutu Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
denizmanzarasi MMucizemibeklerkenn 4.günün akşamına doğru aldım ama çok ince bir çizgiydi 5.gün daha netti 5 Eylül transfer 9 Eylül akşama doğru testim https://www.hizliresim.com/myb1cof
minikmucizemmmmmm MMucizemibeklerkenn doktorum 8. gün demişti ben 12. Gün yapmıştım ilki negatif olunca ikinciyi geç yaptım korkudan ama çok şükür pozitif gördüm 5.5 aylık olduk🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Ozge56 Trsferin 6 günü evde test yaptım çok net ikinci çizgi çıktı silik bile değildi. 8 günü kan verdim 174.24 çıktı 12 günü 993.27 çıktı şuan 8 haftalık hamileyim. 5 gün emriyosuydu tutunduysa belli oluyor 5 günden sonra