Asdfgsedaasdfg Merhaba , 35 haftalık erken doğum yaptım ciğer geliştirici iğneyi 32.haftada vurulmama rağmen bebeğim 1 haftadır küvezde kilosundan değil solunumdan dolayı başına böyle bişey gelen var mı
2022bebeki Asdfgsedaasdfg Kandaki enfeksiyon solunum sıkıntısı yarattı ve 1 hafta Kuvezde kaldi bebekim.39. haftamda doğum yapmama rağmen
Edafmo Asdfgsedaasdfg benim ciğer geliştirici vurmaya fırsat kalmadığı malesef. Bende 35+4te acil sezeryana alındım. Ciğer gelişmemesi yüzünden küvözde kuzum
Asiye6125 Asdfgsedaasdfg 38 cı haftada dogum yaptım benım bebegımde kuvezde 3 gundur bakalım daha kacgun kalır 🥺🥺
Plnpars Asdfgsedaasdfg bizim de erkek doğum riski var gelişim geriliği den ancak ultrasonda solunum hareketi yapıyor dedi iğne yapmadılar ama Dun kontrolde her an doğuma hazır ol dedi Dr iğneyi olmamak risk mi acaba
Edafmo Asdfgsedaasdfg yol hayır malesef. 7sinde doğum yaptım hemen küvöze aldılar, sadece en az 1 hafta sürecek tedavi dediler.. Çarşamba günü görüş günümüz inşallah güzel haberlerini alırız 🤲
Asiye6125 Asdfgsedaasdfg ınleme var dedıler,sonra nefes sıkıntısı varmış antıbıyotık aldırdılar ama gerek kalmamış .kuvezde yatıyo hava verıyolar cıkarmış 10 gun içinde inşallah uzun sürmez.
aslitutuk Plnpars benim doktorum da yapalım garantiye alalım dedi perşembe günü sezaryen ile alınacak pazartesi ve Salı yani bugün yapıldı ciğer geliştirici. Gelişim geriliği yüzünden erken alacaklar 36+6 da kg fe 2400-2500 arası çıkar ancak dedi
Plnpars aslitutuk bizimde 35 di dün 2128 Gr dedi durabildigi kadar duracak su azalması nst bozuklugu hareket azlığı olursa hemen doğuma alacağım dedi
aslitutuk Plnpars bana da aynı şekilde konuşuldu 34 ve 35. Haftalarda ama ancak 36+6 ya kadar direnebilen sonra farklı şeyler yaşanabilir dendi. Kuzum benim içini ferah tut aynı yoldan geçtik bebem sağolsun haftada 50gr bile almadı :( iğne için de başı doktorla görüş istersen garantiye alın bence