Daisy0000 Ruhsuz Bende açken başım dönüyordu ,bu yüzden aniden kilo aldım :( 21.haftadayım neredeyse 6kg aldım
Gln0110 Ruhsuz bende de oluyordu başlarda birden çok acıkma hali ve yiyordum. Yiyin bence metabolizma hızlı çalışıyor. Hafif, az ve sık beslenirseniz daha iyi tabi
Ozoooo Ruhsuz benimde öyleydi az az sık yiyin çok aç kalmayın şekere baktırdım ben bişey çıkmadı ilerleyen haftalarda azalır inşallah
Daisy0000 Serap05 Sizde zayıf mısınız ondan dolayi mi hızlı alıyoruz acaba, benim görüntüm hiç 6kg almış gibi değil önceki ve sonraki halimi görseniz 2-3 kg almışsın dersiniz sadece karnim çıkık ,ama bi tartılıyorum 6kg.49.5ile hamile kaldım
Gln0110 Daisy0000 hemen hemen aynı kg da kalmışız. 20.haftadayım, 5-6 kg arasında aldım sanırım ama normal geliyor bana. Ama tabi bundan sonra daha çok alırsın diyorlar
Ruhsuz Gln0110 mide bulantim fazla ,mutfağa 2 aydır doğru dürüst giremiyorum eşim yapıyor sağolsun ama hep taze yemek istiyor canım bir de sulu yemek çoğu şeyden de tiksindim hayırlısı olsun geçer İnsAllah 🤲
Gln0110 Daisy0000 veririz ya, ben hep evdeyim açıkçası hareketsiz kaldım. Havaların ısınmasını bekliyorum yürüyüşlere çıkıcam. Bebek de biz de sağlıklı olduktan sonra verilir. Zayıf olanlara maksimum 15 kg a kadar yol var. 4 ayda da 10 kg dan fazla almayız heralde
Derih87 Ben öyleydim artık kafayı yicektim doyma duygum yoktu resmen :)) ilk dönemde hızlı kilo aldım dolayısıyla bir de mide bulantim vardı bastirsin diye karbonhidrat ekmek falan yiyordum şimdi 31. Haftalık oldum yaklaşık 1.5 aydır iştahım durdu çok yiyemiyorum hemen tikaniyorum o yüzden hiç takmayın keyfini çıkarın
H_a03 Ruhsuz 14 haftafayım o zehir tadı ağızda ki beter bişey resmen ne yesen kötü bi tat ne zman geçer eskisi gbi olur bilmiyorum sanki geçmeyecek gbi bi his