Pnr_KMRC1 ElifAltinisik bu saatte burdayım ve gece uykularim bölük pörçük gece uyumayinca gündüz sersem gibi oluyorum bide ekstra uykusuzluktan baş ağrısı oluyor😞
anapanda12 ElifAltinisik bebeklerimizin beraberinde getirdiği problemlerden normaldir sıkmayın canlarınızı geçen dönemlerde gelecek
Edasu52 Pnr_KMRC1 kaç haftalıksınız herkes uykusuzluktan şikayetçi ama ben geç yatıyorum ve gözümü zor açıyorum uykusuzluk yaşamıyorum normal mi bide açlık yaşamıyorum yemiş olmak için yiyorum özellikle
ElifAltinisik Pnr_KMRC1 Aynı bende böyleyim normalde hamileler hep uyur biliyorum bende tam tersi sabaha kadar ayaktayım
Pnr_KMRC1 Edasu52 11+3 haftalık hamileyim uykuya zor geciyorum iştahsızlık bendede var açlık hissi yok yemesem yemem yani ama mecbur yiyorum
Edasu52 Pnr_KMRC1 uykusuz değilim işte geç uyanıyorum tekmeler beni uyandırmıyor mesela 27 haftalığım 1-2 haftaya güçlenir herhalde tekmeler ikiz gebelik bide
ElifAltinisik Edasu52 bende ikiz gebelik 24 haftalığım tekmeler arada çok sert oluyor ama uyudum mu uyandıracak kadar değil normaldir bence