Kızlar normalde sabah randevum vardı. İlaçlarımı da tam ona göre ayarlamıştım. Magnezyum, dvitamini falan hepsi şimdi bitti. Sadece sabah için progestan bıraktım. Düşünün yani herşeyi hesapladım. Ama aksilik ki eşimin işiyle ilgili bir sorun oldu. Sabah babamla giderler sanırım işi halletmeye (babamla beraber kendi işimiz). Babam kalsa evde onla giderdim o da gitcekmiş. Kardeşim var ama arabamı da alırlar sabah napacağımı şaşırdım 😂Hastane de baya uzak🫤 otobüsle de gidemiyorum ayağa kalkmam yasak. Buradaki otobüsler baya dolu ve uzun gidiyo. Taksi 400-500 gibi bir şey tutuyor. Açıkçası vermem o parayı altın alırım onun yerine. Sağlık ocağına da hamileyken bir kere gittim 7 martta da gel dedi başka bişi demediler bana. Sağlık ocağına da toplasan gitmişliğim bir elin 5 parmağını geçmez. Yetkilerini bilmiyorum 🥲 yazar mı sağlık ocağı? Gerçekten bir bilgim yok ve detay verme sebebim diğer postlarda olayları tam anlayamam ☺️
*Bu arada riskli gebeliğim var. 16.haftadayım. Genelde progestanın dozu bile düşürüldükten bir süre sonra kanamam oluyor. O yüzden almama gibi bir imkanım yok.
** Bu arada bayadır ayağa kalkma yasağım var. Çok konuşacak kimsem yok. Bir deprem de yaşanan felaketler o kadar gerdi ki artık çeneme vurdu sanırım🤦 o yüzden bu kadar boş konuştum. Kusura bakmayın şimdiden🥲