Dilaraanl İyi geceler kızlar. Grip oldum bademciklerde iltihap olmaya basladı 20 haftalık hamileyim. Bebeğe zararı oluyor mu iltihabın? Ve hamilelikte verilen antibiyotikler neler? Bilgilendirirseniz sevinirim🌸
1prensannesiiiii Dilaraanl Bana sef vermişti doktor kullandım mecbur üçüncü ayımda canım yoksa kendimi toparlayamadim bir türlü bı vakitten sonra öksürük başlıyor o daha kötü
Gulnur Dilaraanl iki hftadir hastayım ikinci antibiyotiğimi içiyorum boğazım okdr kotuydumki enfeksiyonum yükseldi ve ilk kutuda düşmedi acil Dr unu kadın doğum doktorumla gorusturdum ona göre antibiyotik verdiler hiç bı sorun olmicani söylediler
story Dilaraanl ben daha ilk haftalarımda içmek zorunda kalmıştım korkuyla. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Hastalıkla iltihapla durmaktansa doktorunuz da onaylarsa antibiyotik için kendinizi hiç yormayın o bademcik ağrısıyla. Çok geçmiş olsun.
Ledeyna21 Dilaraanl bende çok kötü bademcik enfeksiyonu yaşadım öksürükle beraber agumentin 1000 mg ve öksürük hapı yazdı doktorum kar zarar oranına göre vermek zorundayım dedi yani doktorunuz karar veriyor buna
Nurcangulpideci @Dilaraanl vücuttaki her türlü enfeksiyonun bebeğe zararı olduğunu söylemişti doktorum. Ben de daha yeni atlattım augmentin kullandim 1000 lik. 3 ayrı kadın doğum uzmanına sorarak ve araştırarak kullandim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ama tabiki mutlaka bir KBB ye görünün.
Dilaraanl Ledeyna21 of cok kötü bademcik enfeksiyonu ya bende de basladı. Kadın dogum doktorumun eşi KBB doktoru. Randevu aldım bugün gidicem bakalım. İyi oldu ilaç yazarken ikisi paslaşır🥺🌸
Ledeyna21 Dilaraanl aynen öyle banada çok kötü boğazın dedi doğum doktorum ilacı o yazdı ve bunlarla düzelmezse KBB görün yazdığı ilaçlarıda mutlaka bana ilet demişti ama antibiyotik iyi geldi çok şükür
Dilaraanl Ledeyna21 bebek olunca cok telaslanıyorum bende. Bisey olur mu herhangi bi yan etkisi olurmu vs🥺 Allah korusun