busranur_19 Yani gün vermesi için erken sanırım 1 hafta sonra gitsem olur mu ? Henüz nst yapılmadı yalancı sancı oluyor arada o kadar
_almirasmom busranur_19 bana doktorum muayne önemli deıl ama nst cok cok onemlı her hafta nst ne gelmelısın ıster sancın olsun ısterse olmasın dedı bende sancılarım yok dıye gıtmeye gerek duymuyordum
050218Ybmety busranur_19 nst kadar önemli bişey yok ultrasonda bişey gözükmez ve sancı hissetmeyebilirsiniz nst hareketlerinden bile bı sorun olup olmadığını anlıyorlar kalp atışlarına bakıyorlar benim doğumum başladığını öyle öğrendik hiç bişeyim yoktu ama nst sorun çıktı 4 kere net bağlandım en son doğum hanede serum takıldı eğer çocuk düzelmeseydi doğuma alıncakdım lütfen gidin
Nurr_22_22 busranur_19 kuzum erteleme benim sancim varmış nst de çıktı yoksa yolda doğum yapacakmisim
Deryademirel busranur_19 doktorum her gebenin girmesine gerek yok. Daha çok çoğul gebelikler, riskli gebelikler muayene sırasında risk gördüğümüz hastalari her hafta gönderiyoruz, senide 36 ya da 37 de alırız demişti. Sancin vs yoksa korkma
_almirasmom busranur_19 bebegın kalp atıslarında yavaslama varsa yalancı sancı kasılma varsa bıle orda cıkıyormuş canım 🙏
Defnesa Sen hissetmezsin ama sancım çıkar nst de tabi ki gitmen gerekiyor adamlar boşuna her hafta geleceksiniz artık demiyor keşke demektense gitmekte fayda var yarım saat uzanacaksın o kadar sonuçta
busranur_19 Deryademirel Evet bende birkaç doktordan duymuştum ondan sordum ama bazıları kesin girmem gerektiğini söylemiş yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek 🌸