_dilek_ 30 haftalık hamileyim.😊 Benim canım bir kaç gündür kömür yemek istiyor normal mi acaba hamilelikten dolayı bir durum mu bilemedim sizin canınızın çektiği en garip şey neydi??
Earkn-12345 _dilek_ normal diyorlar kimisi sigara külü yer kimisi toprak yer bizde vardı böyle biri ☺️😂
Kiraz19 _dilek_ cok fazla kum istiyor canim bende bu aralar kahve telvesi falan yiyorum birazda olsa kum istegini aliyor
ABCD0 Benim canım da çok beyaz sabun istiyor temizlik yapmak istiyorum sürekli her yeri köpürterek yıkamak istiyorum 😁
_dilek_ BenimKucukYazCicegim Ayy benimde öyle işte böyle kütür kütür yemek istiyorum gözümün önüne geliyor ama yiyebilecek biseyde değil bence zor bir durum 🤣🤣
atlasinannesi_ Acaba bir şey eksikliğiniz olabilir mi anormal şeyler istiyorsunuz ya hamilelikte normaldir ama bir şey eksikliğinden de olabilir
BenimKucukYazCicegim _dilek_ En iyisi akıldan çıkarmaya çalışalım. Ama ben köyde olsaydım şimdi dayanamayıp yemiştim🤭😄
_dilek_ BenimKucukYazCicegim En iyisi bulamamak o zaman benim için buldular en azından kokla falan diye evde duruyo aklıma sürekli geliyor o yüzden 🤣
_dilek_ atlasinannesi_ Gerçekten irademi koruyorum yememek için yani bir zararı falanda olur mu bilmiyorum 🤣 yenmiyceğinin farkındayım ama aklıma geliyor napiyim
atlasinannesi_ _dilek_ hamileyken canının çektiğini yemeden ukte kalıyor insanda inşallah iradeni bozmadan dayanabilirsin
_dilek_ Kiraz19 Benimde geçenlerde kahve telvesi istedi canım yalı çapkını izliyordum Kazım yedi onda görünce benimde yiyesim gelmişti 🤣