eylulmihrasmom minikmucizem__ cuma günü 3+4ken erken gebelik testiyle dün 3+5ken kan testiyle öğrendim 🤭 regle 4 gün kala kanda görmüş oldum bugün de 3+6yız minicik bir haşhaş 🫠🥹
minikmucizem__ eylulmihrasmom oyyy daha çok minicik yaaa Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın 🤲🏻
Oznur_ece65 minikmucizem__ teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin elini boş bırakmasın 🥲🤲🤲🌺
DilekKorkmaz02 Oznur_ece65 Kızlar yardımcı olabilir misiniz.. Uygulamayı çözemedim sorularım var yazıyorum ama cevap geldi mi göremiyorum daha. Bildirim de gelmiyor cevap yazıldı diye. Nereden bakacağız.. Umarım yine kaybolmadan biri cevap yazar da görürüm 😓
DilekKorkmaz02 Kızlar yardımcı olabilir misiniz.. Uygulamayı çözemedim sorularım var yazıyorum ama cevap geldi mi göremiyorum daha. Bildirim de gelmiyor cevap yazıldı diye. Nereden bakacağız.. Umarım yine kaybolmadan biri cevap yazar da görürüm 😓
DilekKorkmaz02 minikmucizem__ Kızlar yardımcı olabilir misiniz.. Uygulamayı çözemedim sorularım var yazıyorum ama cevap geldi mi göremiyorum daha. Bildirim de gelmiyor cevap yazıldı diye. Nereden bakacağız.. Umarım yine kaybolmadan biri cevap yazar da görürüm 😓
Huzurum11 DilekKorkmaz02 ana ekranda sol üstr kösede 3 çizgi var oraya tıkla bildirimler yazan yerde cevap verildiyse sayı çıkar ya da 3 çizgi yazan yerde kırmızı yuvarlak olur. Öyle anlaşılır
Nursaygi minikmucizem__ Adetime 3 gün varken normal kaset testlerden yapmıştım çok silik bir şekilde öyle öğrendim. ☺️
Babyykmz minikmucizem__ 4 haftadan bi kac gun buyukken ogrendm. Cunku adet gunumde kan geldi regl oldum zannettim bir anda kesildi ertesi gun yine biraz geldi kesildi sonra bir daha gelmeynce bu yerlesme kanamasi kesin dedim kan verdim ogrendim
Puhu_ishak Hilalll3222 ben de kedimin surakli karnına yatmasindan şüphelendim 😅 normalde hep ayak ucuna gelir