umena minikmucizem__ adetim iki gün geçtiğinde erken gebelik testi silik cıkmıstı hiç beklemediğim bir aydı dünkü ovulasyon yapmıstım ve yumurtalama görmemiştim henüz (görmedim sanıyorum görmüşüm meğer)
Oznur_ece65 minikmucizem__ bir buçuk yıl uğraştım iğne vurmuştum ama tedirginlik vardı adet günüm geldi olmayınca test yaptım şuan 7+3🥲🥲
Hilalll3222 minikmucizem__ değerim 318 çıkmıştı doktorum 2 3 haftalık dedi regl olmam gereken gün öğrendim değerimi felan da 26 günde bir felan oluyorum regl
Kumsal10 Ben hiç bilmiyordum annem söyledi 😂😂adet günlerimi biliyor ikide bir soruyordu adet oldun mu die hayr diyordum meğersem gunlerim geçiyor acile gittim idrar tatili verdm sonuçlarım cıktı doktor gözünaydın hamilesin dedi😊
Kayra07 minikmucizem__ hiç beklemiyordum çünkü Henüz düşünmüyorduk. İkinci regl olmayınca test yaptım silik çıktı silik çıkınca dedim kan vereyim birde kan sonucumda da çıktı.
Oznur_ece65 minikmucizem__ teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin elini boş bırakmasın 🥲🤲🤲🌺