SinemD_ 37+6 ydık. Şeffaf bir şekilde nişanım geldi. Doktorum sancılarım olursa veya suyum gelirse gelmemi söyledi. Şuan gelme dedi. Sizler nişan geldikten kaç gün sonra suyunuz geldi ya da sancılandınız ? Çöm heyecanlıyım çok🙈🙈
Hallerimvarbenim SinemD_ Benimde senin haftalarında nişanım geldi zaten hafif sancılarım vardı iyice arttı şiddetlendi gece. Sabahına oğluşum geldi
bihterquenn Kirmizi kan gibi mi akıntı gibi mi acaba benimde yaklaştı merak ediyorum 🙂 Allah’ım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
merveeoz07 Hallerimvarbenim nişan hangi renk nasıl oldu bende 37 gircem ara ara sancılarım oluyo nasıl anlarım nısandan nasıl bır renk
merveeoz07 nişan kan gıbı akıntı mı rengı nasıl renk bende 37 gırcem ara ara sancıları m oluyo nişan hangı renkte geldı sizn
Hallerimvarbenim merveeoz07 Önce pembe bir akıntım oldu benim hemen doktorumu arayıp hastahaneye gittim gece. Ebeler nişan geliyor dediler ama benimki sıvıydı böyle mukus kıvamında değildi. Meğer gerçekten nişanın habercisiymiş nst falan taktılar derken bir tuvalete girdim önce sünen sümük kıvamında içinde pembe kılcal damar gibi parçalar olan birşey geldi. Sonra daha büyük bir parça düştü kanlı biraz ve koyu sarı tonlarındaydı.
SinemD_ Şeffaf ve afedersiniz sümük gibi birşeydi. Sancım da yok bir hareketlenme de yok 🙈 inşAllah benim de sizler gibi çabucak olur 🙈
SinemD_ Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşAllah 🤲🏼 Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı evlat büyültmeyi nasip etsin 🤲🏼