Seray66 Normalde perşembe günü 20 haftalık olacaktım detaylı ultrasonum o zamandı ama eşim şuan deprem bölgesine dış göreve gidiyor bizde gitmeden alalım randevuyu diye öne çektik. Ama 19+4 e denk geliyor. O zamanda uygun mı haftam detaylı ultrason için
Esraa_yildizz Seray66 doktorlar en iyi 22 haftalık gitmeyi tavsiye ediyor çünkü herşey daha net gözüküyor dedi canım
Es2525 Seray66 bende 19+5 dim canım ama doktorum 22 haftalık gelirsen daha sağlıklı sonuc alırız dedi
Seray66 Esraa_yildizz yaa çok üzüldüm şuan. Neyse gitmeden bir kere daha görmüş olur eşim en azından napalım. Daha sonra detaylıya gel derse ben yine giderim
atlasinannesi_ Seray66 yüzünü falan göstermezse bir hafta sonraya da çağırıyorlar zaten sıkmayın canınızı olacağı buymuş
Seray66 Mre güzel görebildi o zaman doktorunuzz. İnşallah bizimkini de görebilir bir umut mutlu oldum şuan sağolasın
Mre Seray66 evet oğlumda zorlamadı çok rahat her şeyini gördük normalde bana da doktor 21den sonra yaptır demişti ama istediğim doktorda randevu bulamadığımız için 19+1 de yaptırmıştım bir sıkıntıda çıkmadı şükür🙏🏻
Lazz61 Seray66 23 haftaya kadar zamanın var kuzum geri çekmektedir ileri tarihe atmak daha mantıklı çünkü 22-23 haftada daha da büyümüş olacak ve organ vs daha belirgin daha net olacaktır.
Seray66 Lazz61 canım eşimin ne zaman geleceği belli değil 1 ay sonra da gelebilirmiş 3 ay sonrada gelebilirmiş. Oda gitmeden görsün istiyorum da detaylı da aradan çıkar diye düşünmüştük. Oda çünkü detaylıyı bekledi hep. En kötü gitmeden bir mere daha görmüş olur ben sonradan tekrar giderim 😇
Rakibeozturk Seray66 ben 21 de gitmiştim baktılar ama yine de bebek küçük iki hafta sonra gel tam düzgün bakalım demişlerdi 23 falan tam normal detaylı İçin
Seray66 atlasinannesi_ aynen göremezse doktor en azından eşim güzel bir görev için gidecek. Tabi eşimle beraberken olmasını daha çok isterim ama ordaki herkesin 1 kişiye bile ihtiyacı var o yğzden çok üzülmüyorum. Gerçekten olacağı oymuş napalım 🥰