Esraa_yildizz Merhaba arkadaşlar bu benim 3 cu gebeliğim iki tane oğlum var şimdi ise kızım olucak çok mutluyum öncelikle ama kızıma bir isim bulamayoruz sizlerinde güzel isimler bekliyorum
Lcn1 Esraa_yildizz canım Allah sağlıklı Bir şekilde Yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏☺️ benimde kızım olacak ismi Akmaral teyzesi ☺️
SimgeGktg Esraa_yildizz Ben de aynı durumdayim. Bir oğlum var, şimdi de kızıma hamileyim.. Tamamen içime sinen bir isim hala olmamakla birlikte, Meyra ve Güneş ismine ilimliyim bir nebze 🙈❣️
Beriiil Esraa_yildizz benim ilk kızımın ismi lina ikinci bebişin isminide babası düşünüyor ama ela diyor sürekli bakalim ne koyacak oda kararsız
Esraa_yildizz Lcn1 amin inşallah canım allahh sağlıklı bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
tosimosi Bizde İnci koyduk, isim seçimi çok zor oldu cidden bizim içinde sürekli bir kararsızlık vardı
Gamzebaby Esraa_yildizz benimde kızım olucak Allah’ın izniyle ilk bebeğim ve ismi “Yaz” olucak babamiz koydu ve ben çok sevdim🙏❤️🥰
uykusuzbirben Esraa_yildizz bende son haftaya kdr bulmakta çok zorlandım ama artk doğurcam bı karar verelim dedik ve ela koyduk. Erkek isimleri daha kolayda kız isimlerinde neden bu kdr zorlandığımi anlamadım. Diğer kızımda da çok zorlanmstm yine son haftada koymuştum. Oglumda ise cinsiyeti öğrenir öğrenmez karar verdm ve öyle kaldı doğuncada ismi hazırdı ztn
Sibel_ergun Bende ilk kızım olucağını düşünmüştüm bu yüzden kız isimleri araştırdım . En hoşuma giden ve içime sinen İpek , Nil ve Defne :) düşünürseniz güzel isimler