kutolg zahide yetişin programında gordum ayvayın kabugunu soyup ustune bıldıgın turk kahvesını pısırmeden toz dokuyoruz oyle yıyoruz mide bulantısını kesıyor kızlar. deneyın yorumlaınızı alalım
kutolg Ezgiadgzldmr mide bulantısını kesıyormus hatta zahide yetıs bu sayede hiç mide bulantısı çekmemiş
Ezgiadgzldmr kutolg hım doğrudur bende 6 haftalık hamileyim mide bulantılarım başladı ve mide yanmamda oluyor geceleri bile uyanıyorum allah yardımcımız olsun
kutolg Ezgiadgzldmr ben 15. haftaya kadar cektım mıde bulantısını suan 17. haftadayım cok sukur gectı iştahimda acıldı sen daha basındasın allah yardımcın olsun
Ezgiadgzldmr kutolg evet maalesef hiç bişey yemek istemiyorum halsizim sürekli uyumak istiyorum ilk gebeliğim birde alışkın değilim o yüzden kasıklarımda da ağrılar oluyor zaman zaman
cck06 Evet bende gördüm programda etkili diyolar baya bi deneyeyim bende 6 haftalık hamileyim başladı bulanmaya kokulara çok hassasiyet başladı acayip başım dönüyor birde ikinci gebeliğim bakalım başka neler bekliyor bizi:)