Tazeanne56 Denizahsen şükür güzel geçiyor hareketleri daha sık hissetmeye başladım bu hafta hareketlere bağlı kasık ağrıları dışında bir sıkıntı yok sizinki nasıl geçiyor
Deletedmom_52 Denizahsen her şey iyiydi aslında bir hafta öncesine kadar şimdi içimdeki korku hiçbir şeyi yaşamama izin vermiyor sanki umarım rabbim bu günleri yaşatmaz bir daha 🤲🏼
Denizahsen Tazeanne56 bende 1 haftadır ufak tefek hareketlerini hissediyorum🥰 benim bacaklarım çok ağrıyor magnezyum eksikliğinden mi acaba bilemedim bir de kuyruk sokumum ağrıyor oturamıyorum acaba bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor
Annesininbali_05 Myonat doktor 20 haftada söylerim dedi şuan 16 haftalik hamileyim temmuz sonu Ağustos başı oluyor galiba ben pek bilmiyorum ya
Myonat Annesininbali_05 sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk bebeğim o yüzden çok tecrübem yok ama hesaplarıma göre dediğin gibi temmuz sonu gibi
Mervosssse Denizahsen Kesinlikle bebek büyüdüğü için oluyor aynı durum bende de var 😁 bunlar en güzel ağrılar ❤️❤️❤️