atlasinannesi_ 123esr_ bizde bir sorun yok şu anlık çok şükür 22. Haftada yaptırmamı önerdi doktorum özelde 850 TL ye yaptırıcam 21 olunca sıra al bir hafta sonraya dedi
123esr_ atlasinannesi_ İstanbul da özelde yaptıracağım 1,100 tl burdaki testler 1.000 den başlıyor nedense yada bana mı denk geliyor
Btlklnc elifff_17 bende öyle bendee.. bır an önce zamanı gelsın ve dogsun sagsalim cnkü gözümün önunde olsun istiyorum karnımda napıyo nasıl randevuya kac gun kaldı dıye düşünmekten kafayı yıcem :)
elifff_17 Btlklnc ahahaha cok tatlı heyecanın var :))) ben cok zorlandım artık kaldıramıyorum ondan gelsin istiyorum tabii ona kavusmakta var o geldiginde de ayrı zorluklar var ama bedenim sorunlu ondan bence gelsin bi an önce 💙
atlasinannesi_ 123esr_ İstanbul gibi bir yerde normal bence ben Manisa da yaşıyorum belki sıra bulunamamasından daha pahalı olabilir ben gayet rahat bir şekilde sıra bulabiliyorum küçük bir şehir olduğu için
Btlklnc Zey1411 aynen canım :) 14 nisan görunuyor dogum ama erken olma ihtimali var bizim nasıl gidiyor gebelık :)
Zey1411 Btlklnc benimde 14 nisan ama bize hic erken olur demediler en son 27+3 de gıtttıgımde basasagıydı cuma günü kontrol var bakalım doktor ne dıyecek sizin neden erken doğum riski var