ronii47 zuhaall Normalde dün kontrolüm vardı ama gitmedim 38. Haftayı bekliyorum o zaman yanlış değilsem çatı muayenesi de yapılıyor
zuhaall ronii47 benim doktorumda 38 de bakacaz dedi aman zaten bir şey kalmadı 1 hafta daha bekleyecez bakalım hayırlısıyla
ronii47 zuhaall aynen sonlara geldik. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dlkuznnn Serenaay inşallah eğer haftaya kadar gelmez ise doktorum bana salı günü yatıs dedi. O zaman da 40+6 oluyorum. Son zamanlar kaka yeme olayından dolayı sanırım en fazla 41e kadar bekliyorlar sanırım.
Hemdemmm _almirasmom ben 36+2 yiz bugün İnan hiç korkmuyorum sende korkma , Rabbim yardımcı olacaktır içini ferah tut bunu bize veren kolaylığını da vermiştir şüphesiz 🌸
dlkuznnn Serenaay son zamanlar daha bi zor oluyor. Hayırlısı olsun canım bakalım gün mü vericek yoksa suyuna filan bakıp, biraz daha mı bekleticek.
_almirasmom Hemdemmm 3 hafta kaldı canım ne ağrım ne sancım hıcbırseyım yok normal dogum olmucak artık onu anladım cunku 36 hftaya gırcem doktorda ımkansız kanala ılerleyemez bebek ılerlese bıle sancın agrın oldunda dırek sezeryan a alcaz sıstemede gırdım dedi🥺
Serenaay dlkuznnn Evet çok zorlamaya başladım artık 🤦🏼♀️ Beklemesini istemiyorum çünkü şehir dışına izine çıkacakmış bakalım nasıl olucak