Selam kızlar bende hep doğum hikayeleri olurdum ben nasıl yapıcam derdim ayın 27 si cuma günü hastaneye gittim doktor suyu az hemen sezeryan dedi açıklık 1 cm dedi bende inanmadım gittim başka doktora oda dedi ki suyu yeterki şuanlık ama bebek iri hani normal olmayabilir sonra başka bir doktora daha gittim oda suyu azalmış evet ama normal olmayacağı anlamına gelmiyor dedi ama sen pazartesi kontrole git dedi cumartesi gecesi gece 1.30 da tuvalete gittim ve suyum geldi eşimi uyandırdım annem bizdeydi onuda uyandırdım Sultangazi de oturuyorum Zeytinburnu’nda hastanede doğum kampanyası satın almıştım oraya gidecektim oraya gittik ebe geldi ekip yok ebe desen çocuk açıklığa bakıyor 4 cm bşr daha bakmıyor 5 cm sonra aralarında konuşuyorlar yok dedi ben yanlış baltım senin açıklık 2 cm ya var ya yok dalga geçer gibi sancım da yoktu sonra doktor geldi ben ebeye diyorum suyum sarı geliyor normal mi normal diyor doktor baktı dedi bebek kakasını yapmıl hemen sezeryan bende korktum sonra ağlamaya başladım stres oldum sonra doktor odaya geldi dedi ki buranın bebek yoğun bakımı denetimden kapanmış sen başka hastaneye git bebeğe bir ley olsa ben yapamam falan sonra ben daha çok korktum cumartesi gecesi hastane arıyoruz aradığımız dşyor doktor yok sanah gelecek şöyle böyke bir hastane bulduk bilge hastanesi Küçükköy de oraya gittik orada doktor baktı diyor biraz bekleyebilirsin ama ben sanah çıkoyorum diğer doktor öğlen gelecek o arada bebeğe bir şey olabilir sen git devlet hastanesine dediler bende bizim evin yakınında fizik tedavi devlet hastanesine gittim beni aldılar içeri bebek kakasını yediği için nst de yatmam gerekiyor sırt üstü benim sancım başladı 4 te 5 dakika da bir 3 dakika bir geliyor ama o sancılar öyle sabit uzanarak çekilmiyor hareket etmek gerek duramıyorum bırakmıyorlar kalkmam yasak 5 saat sancı çektim bakan diyor açılma 2 biri diyor 3 biri diyor yok dedim eşimi çağırın gideceğim ben yani hem bebeğin kalbi durabilir diyorsunuz hem sezeryanda almıyorsunuz eşim hastane arıyor bulamıyor sonra başarı hastanesi Kenan hoca aklıma geldi aradı eşim gelin ben ekibi ayarlıyorum dedi ben hastaneden çıkarken sancım artık sıklaştı hastane çok yakın zaten hemen gittik orada da baktılar açılma 6 7 cm ama bebeğin kafası inmemiş dediler sezeryanda alındım spinal iğne yaptılar 3 defa olmadı genel anesteziyle sezeryan oldum hastane çok iyi doktor çok iyi sezeryan oldum ağrım olmadı resmen eve geldim yatmadım 4 günlükken dışarı çıktım yokuş yürüdüm