somurtkankedi Merhaba hanımlar İstanbul bht tema hastanesine giden var mı acaba doğum fiyatlarını biliyor musunuz aradım fakat bilgi vermiyorlar telefonda Neslihan ya da Tuba hanıma gitmeyi düşünüyorum. Detaylı ultrasona vs. burda girdim memnun kalmıştım
269522 Fiyat bilgim yok ama araştırdığımda herkes aşırı pahalı demiş o yüzden vazgeçtim oraya gitmekten bende
Atss0000 Ben reşat bahata gidiyodum komsum ve 4 kizi da onda dogum yapti isinde harika bi doktor ve inanilmaz ozenli ama fiyat olarak bilmiyorum birakma sebebimde karsiya tasinmam esim izin verse ayda bir bile giderim
somurtkankedi Atss0000 benimde annem onda doğum yapmış ki hatta akrabalarımda 😄 net fiyat öğrenemedim bir türlü ama ya
somurtkankedi Hzlhakko evet o civarda diye okumuştum burda ama zamdan sonra kaç oldu acaba bilgi de vermiyorlar telefonda öğrenmeden de gitmek istemedim
Ozlemm23 @"Bukett_ sezeryan fiyatı ama zaten normal doğumla arası 1.500 tl falan oynuyor birde doktor ayrımı yapmıyorlar canım
Leylakacan34 Neslihan hanım doktorum. 3 yıl önce kendisinde doğum yaptım şimdi kısmetse 2. Doğumum olacak. Eski hastası olduğum ve mecburi sezaryen gözüktüğü için 24.000 doğum ücreti. Kendisinden cookk memnunum