arirangg Kızlar özellikle doğum yapmış ve kullanmış kişilerden fikir istiyorum. Önerir misiniz. Ve ne kadar süre kullanabildiniz? Cevaplarınız için teşekkür ederim 🙏
passion35 arirangg ben muadil olan babyjem aldım birebir aynısı diyorlar ama umarım memnun kalırım siz de ona bakabilirsiniz
Edakrcc arirangg ben aldım kullanıyorum şuan çok rahat ettim açıkçası ama bebeğim 18 günlük 4.500 kg şuan yatak 4 ay kullanıma uygun ama bizim bebiş bir ay daha anca kullanacak gibi ona göre alın sonuçta ucuz bir şey değil
arirangg MelisBerdo İnşallah faydalı olur canım. Ben de düşünüyorum sadece çok küçük olduğu için tereddüt ediyorum
arirangg MelisBerdo Evet bebekler adlında yeni doğduğunda küçük ve dar yerde yatmayı seviyormuş anne karnına benzediği için o açıdan güzel ☺️
passion35 arirangg aynen babyjem tummy yatak olarak geçiyor birebir aynısı indirimden 500 e almıştım ben geçen hafta
Tgcccc Çok istiyodum ama almadım dar yerde yatma istekleri evet doğru babynest aldım anne yanı aynı iş için kullanılabilir 😊 bide yabancılar battaniyeleri büküp bebegin etrafına koyuyor dar alan algısı olusturuyor onuda denicem insallah😊
NM_mom Koyduğumda 15-20 dakika uyuyordu uyanıkken zaten durmuyordu 20 gün anca kullandım gün içinde uyumadığı için ben kullanamadım🥲