busebilen Merhaba sevgili anneler , 1 hafta sonra şeker yükleme testi yaptıracağım . Özel hastanelerde yaptıran var mı , fiyatlar nelerdir ?
Aynenkanka busebilen hangi ildesiniz fiyat çok fark ediyor. Ben istanbul florya medical park takipliyim orda 925₺ ödedik
Rabia04_09 busebilen bende bu hafta yaptıracağım muhasebeden birinin 300 TL dediğini duydum yarın arayıp net öğreneceğim
busebilen Aynenkanka Kocaeli/Çayırovadayım , siz gerçekten çok fazla ödemişsiniz tabii hastaneye göre değişiyordur mutlaka ben bir tıp merkezinde takipliyim sanırım daha cüzi bir fiyat olur
ipekmom_ busebilen medipol esenlerde yaptırdım 290tl di Ama ben yılbaşından önce görüşmüştüm 180demişlerdi, yılbaşından sonra gittiğim için indirimli 200e yaptılar Güncel 290olmuş
busebilen ipekmom_ Doğrudur buraya 900 küsür yazan bile olmuş hastaneye göre çok farkediyor gerçekten
Mre Esma1993 perşembe günü yaptırdım duygu hanım a gidiyorum. Bi açken kan aldılar bir de 50lik şekerli su içtim ondan sonra aldılar belki sizin farklıdır bilmiyorum🤷🏻♀️
balkizinbebegii busebilen çok gereksiz para alıyorlar. Test de bişeye benzese her yerde aynı zaten. Gidip devlette yaptırın illa yaptıracaksanız insanı soyup soğana çeviriyorlar