ysmnkrc Ruhsuz bana beklemene gerek yok dedi doktorum 5 haftalıktı kendim düşük yaptım kürtaj da olmadım
Ruhsuz ysmnkrc tamam O zamn hemen başlayın canım ,düşükten sonra hamile kalması kolay oluyor ,Rabbim sağlıcakla tez zamnda nasip etsin İnşAllah🤲
Tugcecv aybukekurt55 2018 ve 2020de düşük yaptım. 2022de tekrar hamile kaldım 34 haftadayiz. Kanımda sorun çıkmadı ama yine de tüm hamileliğimde aspirin kullandım. Bende pkos ve insülin direnci vardı sebebi onlar diye düşünüyorum
ysmnkrc Ruhsuz inşallah canım inşallah dediğin gibi olur bu kadar üzüleceğimi tahmin bile edemezdim bu çok başka bir duyguymuş rabbim kimseye yaşatmasın 😞
Tugcecv Ruhsuz glisemik indeksi düşük gıdalarla besleniyorsun. Diyetle direnci kırıyorsun. Glifor matofin gibi ilaçlarla da destekliyorsun
Sa26 ysmnkrc canım çok normal adet olur gibi kanaman olucak ben sonrasına 1 adet gördüm sonra hamile kaldım tekaradan üzülme
ysmnkrc Sa26 evet canım aynı adet gibi oldu ve aynı zamanda bitti kanama bittiği halde değer sıfırlanmadı o biraz düşündürdü beni
Ruhsuz ysmnkrc Amin canım üzülmez mı insan , karnına düştüğü an başlıyor annelik ben de 4 kez yaşadım ,Rabbim yaşatmasın kimseye 🤲