brcylmzakts tabiki ☺️ Baştan söylim her doğum farklıdır 10 martta doktor kontrolüm vardı bebeğim kanalda fakat başı biraz yukarıdaydı doktorum artık sancını başlatalım diye alttan muayene etti sonra mat ye bağladı sancılar tavan doktorum dedi ki hafta sonu gelirsin sen öyle de oldu zaten gelmeseydi pazartesi suni sancı verip başlatılacaktı 10 martta nışanım geldi ilk önce cumartesi günü güzel bir temizlik yaptık eltim yardım etti sağolsun ondan sonra annemler köye gel dediler hazırlandım köye gittik yürüyüş yaptık evde bi kaç egzersiz yaptık ablamla birlikte çömel kalk hareketi yarım saat geçmeden tuvaletim gelir gibi oldu yeğenimle oyun oynuyorduk o ara bekle burda sen dedim lavaboya gittim tuvaletimi yapıyorum sanıyorum ben meğer suyummuş hiç durmadan akıyor hemen doktorumu aradım hastaneye gel dedi ama bilseydim uzun süreceğini evde ağrımı çeker duş alır öyle giderdim neyse 11 martta 7.20 de suyum geldi 8 de hastaneye vardık hemen beni aldılar açılmama baktılar 2 cm olmuş hiç yoktu sonra bana süni verdiler tam 9 saat 6 cm oldum kendi sancım da birleşince çekilmez bir hal oldu bağıra bağıra bi hal oldum ondan önce doğumhaneye bir kadın geldi nasıl bağırıyor ama ona da suni verdiler bağıra bağıra bi saate doğurdu gitti bende diyordum ki bu sezeryan ister şimdi 🤣🤣 6 cm sonra doktorum baktı 2-3 saat daha dayan dedi ama o kadın nasıl korkuttuysa hem acım hem korkum dedim ki beni sezeyana alın ki sezeryandan korkan bir insandım 5.15 gibi sezeryan indim 5.23 de mis kokulu yavrumu aldım kucağıma 6 da da sabah ezanı okunuyordu ben çıktım yavrum bereketli gelmiş tam doğduğu sıra şarıl şarıl yağmur yağmış ufak tefek ağrılarım oldu ama hemen ağrı kesici yaptılar beni zorlayan sadece organların yerlerine yerleşmesi oldu keşke ilk başta direk sezeryan isteseymişim diyorum bazen ama benim için gene de pozitif bir doğum hikayem rabbime binlerce kez şükürler olsun sağ Salim kucağıma aldım yavrumu herkese kolay doğumlar nasip etsin