[silindi] Herkese selam, 11 haftalık gebeyim göbeğimin çıktığını hissediyorum eskisi gibi asla değilim, ama erken değil mi belli olması icin 🤔 Karnımı içime cektigimde üst taraf yok olurken alt taraf şişkin duruyor. Siz de durumlar nasıl acaba 🖐🏻😍
kckfalmily [silindi] benim ilk gebeliğimde 3. Ayda bariz belli bir göbek vardi. Simdi 2. Ye hamileyim 3. Ayıma girecem insallah ama sezaryen göbeğinden bisi anlayamıyorum 🙂🙃
ArvenMom [silindi] göbek çıkması için erken şişkinlik olur sadece 16 da eh 18 de çıktı şimdi 23 hafta çok fazla çıktı hareketlerim kısıtlanıyor
MerveGuler [silindi] eğer normalde hiç göbeğiniz yoksa o haftada şişmeye başlayabilir benimde 3. Ayda çıkmıştı göbeğim yoktu normalde o yüzden anlıyordum
ipekmom_ [silindi] 11.hafta baya erken canım benimde 20den sonra belli olmaya başladı:) gaz ya da şişkinlşktir büyük ihtimalle
[silindi] İlk gebeliğim bu 😍 Bir haftadır gaz sancısı yaşıyorum bariz, bunun gaz sancısı olduğuna kanaat getirdim şuan 😊 İnşallah bebişin büyüdüğü ve karnımızı gerçekten çıktığı zamanları görmek nasip olsun 🙏🏻♥️
Meltems53 @busrasss1 benim o haftalarda çok gazım vardı ve karnım da baya şişti gaz sorunu geçtikten sonra gitti karnım. Üstte veya altta fark etmez o haftada hamilelik göbeği çıkmaz.
busrasss1 Meltems53 benimde gaz sorunum olduda doktor ust tarafi isaret etmisti ama ikinci gebeliklerde ilkine gore daha once cikiyo benim suan karsidan bakinca belli oluyor
Daisy0000 [silindi] 15e kadar hicbisey yoktu,20de birden bire çıkıverdi suan 21 haftalığım ve baya baya büyük bir göbüş var
incitanesi__ Bende 19+5 im şuan ve gayet belirgin göbeğim var çok tatlı aynada bakmaya doyamıyorum 🥹🤎