Zeynep26 Merhaba 30+4 haftalık hamileyim bu göğüs ucu kremi işe yarıyor mu mutlaka alınmalı mı? Marka öneriniz var mı? göğüs Kalkanı ve pedi gerekli mi . Kullananlar oldu mu bilgi verirseniz sevinirim
denizefe Zeynep26 madecasol krem ck ıyı ve karbonatlı su ✌🏼 dunya pralr harcadı esım gogsumun yarası ıcın kanardı artk uyanmasn dıe bebegım dua ederdım emmesın dıe bunun ıkısınde bldm care
VahideEktirir Zeynep26 bende lansinoh aldım yalnız doğumdan 2 yada 3 hafta öncesinden kullanmayı öneriyolar çünkü göğüs ucu oynanırsa doğumu başlatma etkisi varmış
ElifGunesaltn Canım 3 hafta oldu ben doğum yapalı keşke Doğumdan önce kullansaymışım dedim. O kadar çok yara oldu ki göğüs uçlarım ağlaya ağlaya emzirdim, kesinlikle işe yarıyor kremler ve doğumdan önce kullanmaya başla.
ElifGunesaltn Merve1905 Lansinoh kullandım ben herkes çok memnun kaldığını söylediği için. Düzenli kullandım temiz tutmakta çok önemli göğsü tabii ki
ElifGunesaltn denizefe Karbonatlı su göğsü çok dezenfekte ettiği için bir süre sonra kullanımda göğsün florasını bozuyor. Çok tavsiye edilmiyor diye biliyorum.
denizefe ElifGunesaltn zaten bır sure kullandıktan yara ıyılesıyr bır hafta gb bı surede ve bır daha kullanaya gerek kalmıyr sonrasında sadece kremle devam ettım o ılk yaralar ck kotu ılk gebelıgınızmı bılmıyrm ama bır yandan emmeye ıhtıyacı olan bır bebek bır yanda kanayan ıkı meme bası delı gb agrıyan gogusler ınsan ne ıyı gekıyırsa onu yapıyor hanı tabırıcaızse ınek boku sur deseler onu surerdım😂mememın bası dusmustu okadar yanı yarayı sız dusunun
oykugngrr Bana bir arkadaşım söylemişti inanılmaz memnun kalmış .. bende zamanı gelince onu almayı düşünüyorum bir arastırın isterseniz .. Garmastan kremin adı.
MerveolakBayram Bana doktorum 36. Haftadan sonra kulanmamı söylemişti ben dinlemeyip kullanmadım lonsinoh kremi doğumdan sonra keşke kullansaymışım dedim. Emziremez hale gelmiştim çatlaklardan dolayı. Sonradan kullandığımda hiç fayda etmedi. Fito krem kullandım o iyileştirdi.
ZeynepEdaa Goguslerim 26. haftada catladi ve hep yara oldu.sutyen bile degdiginde çok canim yaniyordu.doktorumun ve eczacimin önerisiyle göğüs ucu kremi yerine hindistan cevizi yagi kullanmami önerdiler.doğumdan sonra da bunu kullan emzirmeden önce silmene gerek yok dediler.fiyat olarakta kremlere gore daha uygun geliyor boyut olarak baya büyük çünkü.2 gün kullandim yaralarim catlaklarim ciddi anlamda iyileşti.30.haftamdayim kullanmaya devam ediyorum hala.inşallah doğumdan sonra da memnun kalirim bi arastirin isterseniz
Buharcik Ben 28+4 üm şimdiden lansinoh a başladım😂 hemşire bi arkadaşım doğum yaptı 7 ay önce hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eline almış 2-3 meme ucu kremi öyle geldi 😂 bir kere daha doğum sancısı çekerim umrumda olmaz ama meme ucuna iyi bak dedi 😂😂
Aayseakdag Mumys naturel adlı krem dünya’ nın 1 numaralı kremiymiş. İnşAllah bende onu almayı düşünüyorum
Merve1905 Teşekkür ederim herkese😚😚 yazdiginiz markalara bakip alayım daha geç olmadan 30 hafta oldum