Taila
Hanımlar benim oğlum 5 yaşında ahşap beşiği duruyor ve ilk günkü gibi diyebilirm ama ben pratik anne yanı olanlardan da almk istiyorum tavsiye edermisiniz önereceğiniz modellerin adınıda yazabilirseniz araştırayım 👍 kullanıp memnun kaldığınız ürünleri tavsiye ederseniz sevinirim çok pahalı bileyde düşünmüyorum sonuçta ahşap beşimiz var sağa sola götürebileceğim hafif ama kullanışlı güvenilir bişey olsun istiyorum mesela teyzemde var bitane bebek dönüyo beşik o yönde yanuk kalıyo sabitlenmiyo ve hiç kullanışlı değil teyzmde aman kızm alma dedi bna önermedi yani çok uzun oldu ama şimdiden teşekkürler 😊
Semraylmz
Ahşap anne yanı 😃 hemen oda yapmak istemediğim için mobilya beşik almadım. Park yatakların görüntüsü içime sinmediği için onuda tercih etmedim. Etrafı kumaştan olan anne yanı beşiklerdede en fazla 6 ayına kadar yatar diye düşündüm çünkü hareketlendiği zaman içinden düşme ihtimali var. İki kademeli anne yanı ahşap beşik aldık sonunda 😊 hareketlenene kadar üst kademede hareketlendikten sonrada alt kademede yatırmayı düşünüyorum
Taila
Anladm canım bnimde mobilya beşiğim var iki kademeli bendekide altında 4 çekmecesi var içide oldukça geniş oğlumu onda büyüttüm ama ufak bişey düşünüyorum oturma odasında falanda kullanabileceğim pratik bişey