Deryaa00 Kızlar ilk haftalarda mide bulantısı tiksinme vardi 2 3 gündür kayboldu her yemeği yiyebiliyorum acaba bir sorun mu var sizde bu durumu yaşadınız mi
Novamomy Deryaa00 aynı haftayız bnde de aynı belirtiler var bnde korkuyorum ne yalan söyliyim🤦🏻♀️sadece mide bulantısı var arada
Dnzglsm_123 Deryaa00 aynı gün ve haftadayız benim de gitmişti bulantım. 2 3 gündür tekrar başladı. Ara ara gidip geliyor sanırım bu belirtiler
Ezosfer Deryaa00 belirtiler bi gelip bi gidiyordu bende de. Ben de tedirgin oluyordum ama doktorum normal demişti.
Mckeymouse Deryaa00 8+3 aşırı bulantı var hapla yemek yiyrum resmen hayırlısı ile bi geçse rahatlicam bende 😒
incitanesi__ Mckeymouse neredeyse 20 haftalık oldum hala mide bulantım var umarım sizin ki kısa sürer
Mckeymouse incitanesi__ inşallah dolabın kapağını açamıyorum birde kzıım var 3.5 yaşında o da benmle beraber rezil oluyor😒
Sevcan_altunkaya Deryaa00 kuzum ne olur ne olmaz doktora git semi korkutmak istemem ama benim de aynısı başıma geldi bebegin kalp atisi durmus dedi doktor seni üzmek istemiyorum ama onleminide al ne ol ne olmaz
pembemor25 Deryaa00 korkmayın siz yine de stres sizi daha çok etkiler stres yapmayın her şey yolundadır Allah’ın izniyle doktora görünmeden bir şey diyemeyiz belirtiler bi gider bi gelir sakın üzülüp kendinizi yormayın ❤️
Deryaa00 pembemor25 teşekkür ederim yorumunuz için ama çok korkuyorum inşallah midem bulanır tekrardan 😔
Turkanorx11 Deryaa00 5ci haftada başladı şuan 8 haftaligim haftaligim bitdi. Yani şuàn midem bulanmiyo tiksinmemde gecti. Kusma hiç yaşamadım.doktora dün sordum normalmi diye normal dedi
Novamomy Deryaa00 zaten 2 -3 gündür var yarın yada bir gün kontrolüm var zaten hafta da bir kontrolüm oluyo bakalım ınsallah bi sorun yoktur