Eskiz Hamileliğin son haftalarında doğumu başlatmak kolaylaştırmak için adaçayı içilir mi? Böyle duymuştum bilen varsa bilgi verebilir mi lütfen.🥰
2022bebeki Eskiz Ben de öyle biliyordum ama ebem ahududu yaprağı çayınin esas faydasi olduğunu söyledi ve günde 2 fincan onu söyledim
Asyadan Eskiz Dün doktorum ahududu çayı veya ada çayı içmemi söyledi . Ben aktardan ahududu bulamadım ada çayı aldım ☺️
Eskiz 2022bebeki bende aktara sordum ama bulamadım ahududu yaprağı çayını . Adaçayının da faydalı olduğunu duydum o yüzden sormak istedim
Asyadan Eskiz bir bardak sayısı vermedi . Normal doğum için perine mesajı , merdiven inme çıkma , yürüyüş , plates topu hareketleri , plates topu üzerinde hareket ve nefes egzersizi verdi ☺️ cuma gününe kadar doğum olmazsa zaten beni sezaryen bekliyor 🙈
Eskiz ilaylayy yaa yukarıda bi anne yazmıştı doktoru önermiş niye böyle farklı şeyler söylüyorlar acaba doktorlar hangisini yapacağımızı şaşırdık
Saree2 Eskiz evet 37 de basladim galiba yada 38 tam hatirlamiyorum Ama hala içiyorum 39+4 olduk hala gelmedi 38 lerdeyseniz icin isterseniz