Obirranne Medivia , Medipol , Erdem ,Afiyet vs doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı malum fiyatlar çok pahalı hangisi daha uygun merak ettim .
Ovgusss Obirranne en uygunu afiyet hastanesi normalde avicenna takipliydim ama ücreti çok fazla geldi Ocak ayından sonra değiştirmek zorunda kaldım
prensesinannesi94 Obirranne çakmak erdem normal 6bin sezaryen 7 bin TL muayene ücretimde 400 tl nst’ye henüz girmedim bilmiyorum
Arobselmar Ben dün medikalpark Göztepe’ye fiyat sordum sgklı hasta sezaryen 16500 ikiz 21000 epidural yapılırsa +5000 dediler. Ocak başında 14500 demişlerdi Seri bir artış var anlamadım
prensesinannesi94 minikmelegim_ ayça hocaya gidiyorum gebelikten önce başlamıştım gerçekten çok memnunum
minikmelegim_ prensesinannesi94 bende ikidir beyhan badoğluna gidiyorum ama emin olamadım. Hiç duydunuz mu hakkında bir şey?
gulsrky minikmelegim_ ben de ilk gittiğimde bu doktor hanıma gittim ısınamadım ama şu an kime gitsem bilmiyorum ve ikizlere gebeyim
yankiyaren minikmelegim_ beyhan hanıma gidiyorum hatta cuma günü doğumum var inşallah doğumun başından bu yana hep beyhan hanıma gittim 3 doktor değiştirdim hatta o hastanede en çok ondan memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim👌🏼😊
Meltemm30 Obirranne Medivia hastanesine gidiyorum baştan beri çok memnunum Doktorum Fadime Demircan 9.500 doğum ücreti güncel fiyatı
minikmelegim_ gulsrky biraz nötr biri. Bilemedim bende. Maşallah Allah ikisine de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin