Dolphin16 happybsrx ne zaman deprem haberi görsem aklıma geliyorsunuz . Allahım biz bile uzaktan bu kadar yıkıldıysak ailenizi düşünemiyorum . Allahım çok büyük sabırlar versin .
happybsrx Dolphin16 amin sağolun bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz benim bebeğim oldu o kafamı dağıtıyor biraz annemlerin evi de yıkıldı onlar da bir umut bekliyorlar çıkıp gelmelerini
Eslem2112 happybsrx depremi bizzat yaşadim ve hala o korku geçmedi geçmiyor kıştan kardan nefret eder olduk sizin durumunuza çok üzüldüm haber alabildiniz mi
happybsrx Eslem2112 bende aynıyım yağmur ve gökgürültüsü duyunca hemen korkuyorum. Maalesef hala haber yok bir yılı geçti
elmaelmaelma happybsrx Allah gönlünüze ferahlık versin. Hayatta değillerse gani gani rahmet eylesin, hayattalarsa tekrar kavuşmanızı nasip etsin 🤲🏻
Humannrle happybsrx canım şimdi gördüm rabbim sabrınızı artırsın kayıp çok zor yaşıyorsa Rabbim kavuştursun Rahmetli oldularsa da Rabbim cennet bahçeleri eylesin🤲🏻 sıradan bi cümle olacak ama keşke Müge anlıya veya Didem arslana gitseniz olmaz mı