Ayse5100 Kızlar doğuma 70 gün kaldı ilk hamileliğim. şuan için doğum 23 Nisan gözüküyor yani Nisan sonu gbi doğacak. O zaman da bebeğe göre kış hem ilkbahar kafam karışıyor ben ilk 1-3 ay hep kışlık alıyorum sonrasında napsam yazın uzun mu giyer kısa mi giydirilir çok çabuk terlerler mi yoksa ince uzun mu giydirmeliyim Nisan sonunda doğum yapacaklar yapan anneler neler önerirsiniz
aliandalina Ayse5100 benimde 75 günüm kaldı canım 28 Nisan doğumum ⅓ ay olarak tulum zıbın şapkali 3′lü setlerden aldım malum ilkbahar ama yine de çok sıcak olmayacak 3/6 ay yazlık aldım tam sıcak hava olacağı için
Asyadan Ayse5100 ben ilk 3 kıyafetlerini aldım . 3 ay sonrasını gelişimine ve hava durumuna göre almayı düşünüyorum . Nasıl olsa her yer avm her şey uygulamadan sipariş veriliyor . Giydirmeyip kenara kaldırmaktansa bana böyle daha mantıklı geldi ☺️
Asli1923 Yaşadığınız şehir de önemli ben ilk 3 ay için uzun kollu pamuklu sonrası için tamamen yazlık aldım
aliandalina Littlehappy canım yavaş yavaş ihtiyaçlarıni almaya başlamak daha kolay maddi olarak rahatlık ama istersen de toplu olarak da alabilirsin illa şu aydan sonra al diyemem🤗🥰
Ayse5100 Littlehappy canm önce cinsiyet i belli olsun ondan sonra almaya başla daha iyi olur ben 4.ayda cinsiyetini öğrendim 5.ayda alışverişe başladım. Ama cinsiyet belli olmadan da anne için doğum alışverişini yapabilirsin. Sağlıkla gelsin 🤗
Littlehappy Ayse5100 doktorum ikili testler yerine genetik test yaptırdı orada cinsiyetini öğrendik 🥰 normalde bu ayda öğrenmek mümkün değil ama test sayesinde öğrendim. Aslında bana erken geliyor alışveriş için ama artık hiçbir şeyin fiyatı sabit kalmayıp sürekli yükseldiği için ufaktan başlasam mı diye düşünüyorum.
Ayse5100 Littlehappy bence de başla ufaktan hem maddi açıdan çok doğru fiyat sabit değil hemde eksikler yığılnca son aylarda zor oluyor ben yetisebilecek miyim hicbisey hazır değil diye strese girdim doğum çantası ni hazirlasam gerisi zamanla da olur diyorum 🌸