Marinedeniz Kizlar teste gore hamile gorunuyorum ama daha kan vermedim az once wcde pecete ile silerken pecetede cok kucuk kan gbi seyler geldi akinti ile birlikte. Eger hamileysem suan 5+5 im normalde sizce yerlesme kanamasimi yoksa baska birsey midir
Yenibirii Marinedeniz canim nolur nolmaz bi kadin doguma görün derim. Hem seninde kafan rahat etmis olur. Bi sorun varsa zaten progestan baslatir doktorun, önlemini almis olursun
Selen-erhanduran Marinedeniz kahverengi ise rengi yerleşme kanaması olabilir doktorlar açık rengin sıkıntı olduğunu söylüyor ama hepsi birer ihtimal tabi en iyisi hemen bi acile gidin içiniz rahat etsin inşallah bir sorun olmaz 🙏
Marinedeniz Selen-erhanduran tesekkur ederim canim🌸 koyu renkli gibiydi bide boyle su gibi degil de pihtimsi gibiydi. Sonrasinda agri felan olmadi ama sali gunune bos bulabldim doktordan
Umut- Bu haftalarda benimde oldu benim doktorumda kanama devam etmediği sürece yerleşme kanaması olur dedi acil kadın dogumcu varsa bakıyorlar eğer 9 hafta oldu geçmişti bugün yine geldi yine aynısıni dei.hemen gittim görünce
Umut- Benimde kahverengi oldu ama bu gece kanama yada parça olursa gelin dedi Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️