mrvsrcn Kızlar gebeliğim henüz çok yeni, bu süreçte rutin cilt bakımımı yapmam da bir sıkıntı olur mu acaba. Çalışıyorum yani biraz bakımlı olmam gerekiyor evde haftada 3-4 kez cilt bakım amaçlı maske yapıyorum günlük tonik peeling falan bunların bi sakıncası olur mu?
ebrusngl mrvsrcn hamilelikte her cilt bakım ürünü kullanılmıyor malesef içinde silikon ve paraben olan ürünleri kullanmayın internetten araştırın hamilelikte kullanılabilen ürünleri tercih ederseniz daha iyi olur
BenimKucukYazCicegim mrvsrcn Sıradan günlük kullandığın maskeleri, cilt bakımlarını kullanamazsın hamilelikte. Eczanelerde özellikle hamileler için satılan doğal cilt bakım ürünleri var. Onlardan alıp kullanmalısın ister rexona olsun ister nemlendiricisi ve başka başka.
Daisy0000 mrvsrcn rutinimde aha bha,arbutin,The purest mavi tonik vs vardı ,hamileliği öğrendikten sonra kullanmayı bıraktım, Hyrulonic acid ,c vitamini ,kil maskesi ,normal nemlendirici olarak devam ediyorum genellikle
mrvsrcn @casper12 @BenimKucukYazCicegim @ebrusngl Teşekkür ederim kızlar araştırıp uygun olan ürünleri bulacağım ☺️